PetRescue Saga

gallery3

Pet Rescue Saga

Als je op zoek bent naar een leuk spel met veel verschillende levels en waar je een lange tijd aan zoet bent dan zit je bij petrescue saga zeker weten op het juiste adres. Het spel heeft veel verschillende mogelijkheden. Je kunt het downloaden op je iphone of op je android toestel. Daarnaast zijn er ook verschillende websites die het aanbieden om op je windows computer het spel te kunnen spelen. Het spel is volledig gratis en er zijn dan ook totaal geen kosten en of verborgen kosten aan verbonden. Wel is er een mogelijkheid om meerdere extra levens te kopen of bepaalde power ups waardoor je een level kunt overslaan of waarbij je de mogelijkheid hebt om meerdere keren opnieuw te beginnen.

Hoe werkt het spel

Nadat je het spel hebt gedownload en hebt opgestart kom je in het menu terecht. Je kunt vervolgens klikken op speel en je begint met het spel. Het enige wat je hoeft te doen is een bepaalde soort kleur te kiezen om de dieren te rennen. Je brengt de dieren omlaag door op dezelfde kleur te klikken. Wanneer je het level hebt gehaald komt er level voltooid te staan en krijg je een bepaalde score. Ook krijg je een aantal sterren. Als je er 3 hebt gehaald heb je alle doelstellingen behaald die je moest doen om het level te slagen. Wanneer je het level hebt gehaald klik je op volgende. Je word dan door middel van een beweeg pijltje naar het volgende level gebracht. Er word hierbij duidelijk aangegeven wat de doelstellingen van dit level zijn ( wat je dus moet doen om het level met een bepaald aantal sterren te kunnen bepalen.) Daarnaast kun je zien via je vrienden op Facebook wat voor score zij hebben gehaald. Op deze manier kom je te weten hoeveel punten jij moet halen zodat jij eindelijk eens je vrienden kunt verslaan met een spelletje. Wanneer je meerdere levels hebt gehaald kom je in een nieuwe wereld terecht waarbij verschillende soorten spellen zijn. Bij elke nieuwe manier van spelen krijg je altijd een uitleg wat je precies moet doen.
gallery

King

Het spel is volledig gemaakt door de ontwikkelaar King. Zij zijn de makers van het populaire spel Candy Crush Saga en zij zijn ook de makers van Farm Heroes Saga. Het merk staat bekend om een goede kwaliteit van spellen te leveren. Daarnaast zijn er veel leuke mogelijkheden toegevoegd zoals de mogelijkheid om je met Facebook aan te melden. Hierbij kun je zien welk level je vrienden zijn en op deze manier kun je uitgedaagd worden om nog meer te spelen.