Pet Rescue Saga Boosters

In Pet Rescue Saga zijn 6 verschillende soorten boosters. Deze boosters kan je kopen met Facebook Credits. Als je aan het spelen bent kun je een booster activeren door er op te klikken als deze gekleurd wordt weergegeven. Een interessante booster is de blokkenkraker. Deze booster kun je namelijk kopen met ingame coins.

Blokkenkraker

Met de blokkenkraker kun je blokken waar je vanaf wilt kapot maken. Het blok zal verdwijnen uit het speelveld waardoor je betere mogelijkheden zult hebben om het level te halen. De blokkenkraker booster kost 3000 coins of 9 Facebook Credits. Je krijgt 3

boosters als je er een aanschaft.

Kleurenknapper

De kleurenknapper is een erg handige booster wanneer deze goed wordt gebruikt. Met de booster kun je alle blokken weg spelen van ven bepaalde kleur.
Je krijgt 3 kleurenknapper boosters gratis op het moment dat de booster wordt vrijgespeeld. Dit gebeurt al vrij vroeg in het spel.

De kleurenknapper booster verschijnt ook regelmatig in de levels. Je kunt de booster dan gratis gebruiken. De booster kan voor 19 Facebook Credits gekocht worden. Je ontvangt er dan direct 3.

Raket

Met de raket booster kun je 1 verticale lijn met blokken wegspelen. In sommige levels krijg je deze booster gratis, maar uiteraard kan je de booster ook kopen.

Rijexplosief

Met deze booster kun je 1 horizontale lijn met blokken wegspelen. De booster is erg handig in levels met stalen blokken. De booster kan in sommige levels verschijnen. Je kunt dan de lijn waar de booster zich bevind wegspelen. Als je de booster aanschaft met Facebook Credits dan kun je zelf kiezen welke lijn je wilt wegspelen.

Betonschaar

Met de betonschaar booster kun je kooien die om blokken heen zitten verwijderen.

Loper

Gebruik deze booster in levels met stenenblokken die op slot zitten. Met de loper booster kun je het slot eraf halen.

Verfkwast

Met de verfkwast kun je meerdere blokjes met verschillende kleuren in 1 kleur veranderen. Hierdoor kun je dus makkelijk meerdere blokken in een keer wegspelen.